Team Dierenpension Bommelhoeve

Staand van links naar rechts Nienke, Steffanie, Ellen, Elianne, Nienke, Laura, Patricia, Nienke, Mats, Stefan en Nathalie.
Zittend van links naar rechts Eline, Kay met Maska en Harold met DJo-Djo.

Dierenpension Bommelhoeve beschikt over een enthousiast en ervaren team, waardoor de zorg voor uw hond of kat in goede handen is.
Het team bestaat uit de eigenaren Kay en Harold en twee vaste parttime medewerksters. Daarnaast hebben we tien oproepkrachten waar we een beroep op kunnen doen tijdens drukkere periodes.

Kay Hoekstra en Harold Drost zijn de eigenaren van dierenpension Bommelhoeve. In 2012 heeft  Harold  het bedrijf overgenomen, en is Kay als medewerkster gestart. De vonk is overgesprongen en inmiddels wonen wij samen op onze heerlijke stek aan de Sluiskade. Onze passie is het werken met dieren, wij vullen elkaar met onze verschillende achtergronden uitstekend aan. 
Kay is paraveterinair en heeft diverse jaren als dierenartsassistente gewerkt. Haar opleiding tot paraveterinair heeft zij in Barneveld gevolgd. Kay heeft veel feeling met honden. Vanaf haar tienerjaren heeft zij bij diverse verenigingen met honden getraind.
Harold heeft in het verleden als financieel beleidsmedewerker gewerkt. Door een totale omzwaai in zijn leven heeft hij deze stap genomen. Harold had al de nodige ervaring opgedaan als vrijwilliger in een dierenasiel. Om het pension professioneel te kunnen runnen heeft hij in 2010 het diploma voor “het honden en kattenbesluit” behaald.
Samen vinden wij het leuk om met de dieren een band op te bouwen, wij vinden het dan ook heel belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten en zich een beetje thuis voelen. 
Onze honden Maska een rottweiler en Djo djo een zwerfhond uit Turkijje kunnen heel goed met elkaar overweg. Dan hebben wij nog onze asielkat Bliksem, hij weet zich perfect staande te houden tussen onze bikkels.